Vrijwilliger worden bij De Buurtcamping Leeuwarden

Gezocht: helpende handjes uit Huizum-Oost! Voor De Buurtcamping Leeuwarden kunnen we nog extra vrijwilligers gebruiken, zowel bij de voorbereidingen als tijdens het driedaagse kampeerweekend. Welke taken er zoal zijn? Komt ‘ie hoor:

Vooraf helpen? Sluit aan bij een van onze Buurtcamping werkgroepen 
De Buurtcamping maken we samen, van begin tot eind. In werkgroepen werken buurtbewoners uit Huizum-Oost nu al samen om verschillende onderdelen van de camping voor te bereiden. Er is een werkgroep Eten, een werkgroep Activiteiten, een werkgroep Aankleding en een werkgroep Promotie. Heb jij frisse ideeën over de invulling van de camping en wil je aansluiten bij een (of meerdere) van deze werkgroepen? Welkom! Lees onderaan deze pagina hoe je je kunt aanmelden.

… óf laat de handjes laten wapperen tijdens het kampeerweekend
Yes, 26 t/m 28 juli is het dan zover: De Buurtcamping in het Abbingapark in Leeuwarden. Natuurlijk kunnen we ook vlak voor en tijdens het kampeerweekend nog vrijwilligers gebruiken. Denk dan aan taken als:

  • Helpen met het opbouwen van de camping en alle voorzieningen
  • Actief een oogje in het zeil houden wat betreft gedrag en veiligheid
  • Gasten ontvangen en begeleiden vanuit onze receptie (tipje van de sluier: ons te gekke Volkswagen-busje fungeert als receptie… daar wil iedereen wel in zitten, toch?)
  • Opruimen en schoonmaken: onder het motto ‘leave no trace’ laten we het Abbingapark natuurlijk weer netjes achter

Wat levert het jou op?

  • Alle vrijwilligers kamperen gratis op de Buurtcamping Leeuwarden
  • Je doet nieuwe vaardigheden op en vergroot je netwerk
  • Je draagt je steentje bij aan een fijnere buurt
  • Bovenal wordt het natuurlijk gewoon een hele fijne mini-vakantie

Aanmelden
Woon je in Huizum-Oost en wil je meehelpen? Stuur een mailtje naar estherjansen@debuurtcamping.nl en geef aan hoe jij het liefst wilt bijdragen aan De Buurtcamping Leeuwarden. We nemen dan snel contact met je op.