Onze crowdfunding-actie is geopend!

Joehoeee, we zijn los! De crowdfunding voor De Buurtcamping Leeuwarden staat sinds enkele dagen live. Nu al hebben we meer dan 15% van ons streefbedrag behaald. Help je ook mee? Je kunt nog tot en met 15 juni doneren. Of je nou 5 euro doneert of 500, met iedere bijdrage zijn we superblij. Samen maken er een mooie mini-vakantie van in het Abbingapark.

Doneren voor De Buurtcamping Leeuwarden? Top!

Alle informatie over onze crowdfunding-actie vind je hier. Voor ieder donatiebedrag hebben we een leuke beloning bedacht. Van een gezellige barbecue op de camping tot een kampeerveldje met jouw naam (#lifegoals). Een hele mooie beloning die goed aansluit bij onze missie: met 50 euro doneer je een tentplek voor iemand anders. Bijvoorbeeld een gezin dat normaal gesproken niet op vakantie kan. Hoe tof is dat?!

Waarom?

‘Een vakantie voor iedereen’, dat is het motto van De Buurtcamping. Met De Buurtcamping Leeuwarden toveren we het Abbingapark in Huizum van 26 juli tot en met 28 juli om tot driedaagse camping waar alle mensen uit de buurt mogen kamperen: jong, oud, arm, rijk, alleen of met een heel gezin, autochtoon of allochtoon – op de camping is iedereen gelijk en maak je gemakkelijk een praatje met een ander. De Buurtcamping is, kortom, dé plek om duurzame relaties met je buurtgenoten op te bouwen. Door De Buurtcamping te steunen draag je bij aan een meer inclusieve stad en zorg je ervoor dat ook mensen met een kleine beurs van een mini-vakantie in eigen park kunnen genieten.

Spread the word

In de lokale media is er al veel aandacht geweest voor De Buurtcamping. Lees hier het artikel dat de Leeuwarder Courant over ons initiatief schreef en hier het artikel dat op Suksawat verscheen. Ook Omrop Fryslân kwam langs voor een reportage.
Klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken:

Buurtcamping Leeuwarden Crowdfunding
Initiator Esther Jansen vertelt over De Buurtcamping bij Omrop Fryslân

Mooie aandacht en een fantastisch begin van onze campagne! Wij gaan deze maand druk verder met het promoten van onze crowdfundingpagina. Draag je De Buurtcamping Leeuwarden een warm hart toe? Doneer, spread the word en deel de link!